Cuvinte cheie: INSPECTORATUL DE STAT PENTRU CONSTRUCTII– ISC

www.autorizatie-construire.ro                   www.autorizatie-construire.ro

 

Inspectoratul de stat pentru constructii

 

             Inspectoratul de stat pentru constructii este o instituie publica care are rolul de a verifica si certifica calitatea in constructii.

 

             Este obligatorie anuntarea inceperii executiei unui imobil la inspectoratul de stat pentru constructii cu minim 10 zile inainte de inceperea executiei lucrarilor. Tot atunci se depune si programul de control al calitatii intocmit de catre proiectant.

 

             Inspectorii de stat pentru constructii participa la fazele determinante date de catre proiectanti. Acestea vin pe teren impreuna cu dirigintele si proiectantul si verifica calitatea lucrarilor executate. In cazul in care ele nu sunt conforme se respinge faza determinanta si se pot da si amenzi in cazul in care exista persoane responsabile de esecul fazei determinante. De obicei fazele determinante sunt turnarile de placi si stalpi/pereti.

 

             Inspectoratul de stat pentru constructii est institutia care atesta: dirigintii de santie, responsabilii tehnici cu executie, expertii tehnici, verificatorii de proiecte, etc…

 

             Site-ul official al inspectoratului este: www.isc-web.ro

 

 

 

Date de Contact:

Mob.:0764.701.510/

0764.701.500

Fix/Fax:031.80.82.991

Email:

office@idealproiect.com

 

AICI

Cel mai bun Pret pentru proiectarea de constructii,  in vederea obtinerii autorizatiei de construire si executarea acestora  :

8 euro/mp

Detalii aici

 

Vrei sa vezi CV-ul nostrum, ce am proiectat pana acum?

 

Alte site-uri utile:

 

Www.proiectare-constructii.ro

Www.proiectare-constructii.eu

Www.idealproiect.com

Www.idealproiect.ro

Www.vile-si-apartamente.ro

 

 

TERMOEXPERT– soft destinat expertizarii si auditarii termice si energetice a cladirilor. Generarea automata a certificatului energetic.

Recuperarea rapida a investitiei– numai dupa 2 utilizari.